Vacature Beltman Mechanisering

Om aan de vraag van onze huidige en toekomstige klanten te kunnen voldoen, zijn we op zoek naar een.

CNC Frezer

(o.a.voor groot bewerkingscentrum)


Het werk zal bestaan uit het vervaardigen van diverse machine onderdelen voor o.a. machines en matrijzen.

Functie-eisen:
Opleiding verspanen/frezen, aangevuld met CNC opleiding. MBO en kennis van CAD/CAM genieten de voorkeur. Je kunt zelfstandig en in een team werken. Je bent bereid om een opleiding te volgen, die nodig is om deze functie goed te kunnen uitoefenen. Wij bieden een goed salaris, bij gebleken geschiktheid. Het is een afwisselde en uitdagende baan, met groei mogelijkheden.

TeamleiderT.b.v. de uit te voeren projecten op gebied van machinebouw, te fabriceren machinedelen en service. In de gevraagde functie ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en winstgevendheid van de projecten.
Je onderhoudt de contacten met de huidige en toekomstige klanten. Je houdt de nodige projectadministratie bij, zodat je op de vereiste manier aan de directie kunt rapporteren.
Naast het projectmanagement dien je een duidelijke visie te hebben op gebied van personeelsbeleid, leidinggeven, organisatie en commercie.
Je dient te beschikken over een technische MBO / HBO- of gelijkwaardig en enkele jaren ervaring op gebied van de bovenstaande functie. Je dient kennis en vaardigheden te bezitten van verspaning en CAD/CAM systemen. Indien nodig help je mee met de werkzaamheden in de werkplaats.


Spreekt een van deze vacatures je aan, bel of mail naar ons.