Bedrijfsactiviteiten:

  • Engineering
  • Speciaalmachines voor de industrie
  • Metaalbewerking
  • Pneumatische en hydraulische systemen
  • Besturingstechniek

Beltman Mechanisering B.V. is specialist in het ontwerpen en vervaardigen van speciaalmachines en service verlenen aan bestaande machines.
De engineerafdeling zorgt voor de benodigde tekeningen en handleidingen.
Door de opgebouwde ervaring in de machinebouw en de goed opgeleide medewerkers, is Beltman Mechanisering B.V. in staat om op korte termijn en voor een goede prijs, naar eigen ontwerp of naar ontwerp van derden, onderdelen of gehele machines te leveren. Hiervoor staat een goed ingerichte machinefabriek met vakmensen ter beschikking. Met behulp van een 3-D meetmachine (Zeiss) toont Beltman Mechanisering B.V. aan dat de onderdelen binnen de gevraagde toleranties gefabriceerd zijn. KWALITEIT wordt er met hoofdletters geschreven. Verder heeft het bedrijf een ruime ervaring in het vervaardigen van matrijzen.

Wat de metaalbewerking betreft heeft Beltman Mechanisering B.V. sinds begin 2001 ook de specialisatie van groot freeswerk (X-Y-Z verplaatsingen 10000 x 2500 x 1500) in huis.

Het bewerken van werkstukken tot 400 kN vormt geen probleem. Hierdoor is Beltman Mechanisering B.V. in staat grote complete machines te bouwen.